De perfecte match: Creëer harmonie tussen zelfgemaakte alcoholvrije dranken en borrelhapjes

Tijdens deze workshop leer je hoe je heerlijke en creatieve alcoholvrije dranken  kunt maken die perfect passen bij je favoriete borrelhapjes. Een leuke activiteit voor een babyshower, voor mensen die op zoek zijn naar een leuk groepsuitje of mensen die minder alcohol willen drinken, maar wel culinair genieten: onze workshop biedt voor ieder wat wils.

Bij vrijekeuken geloven we dat alcoholvrij genieten net zo leuk en lekker kan zijn als het drinken van alcoholische dranken. Daarom nemen we je graag mee in de wereld van alcoholvrije beleving en laten we zien dat het maken van zelfgemaakte alcoholvrije dranken  een leuke en eenvoudige manier is om wat extra pit aan jouw smaakbeleving toe te voegen. We laten je zien hoe je de alcoholvrije dranken  perfect kunt afstemmen op je borrelhapjes, zodat je gasten versteld zullen staan van de smakencombinaties die je creëert.

Onze workshop is geschikt voor iedereen, of je nu al ervaring hebt met het maken van alcoholvrije dranken  of niet. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen en dat je na afloop naar huis gaat met nieuwe inspiratie en ideeën.

 

Vanaf minimaal 4 personen

Wil je een afspraak maken? Neem dan eenvoudig contact op via onderstaand formulier. Vanaf september 2023 is deze workshop te boeken.