Wijnproevrij

Wijnkeuken neemt je mee op een spannende ontdekkingsreis van Anura wijnen uit Afrika. Maak je klaar om je smaakpapillen te prikkelen terwijl je verschillende wijnen proeft die speciaal zijn geselecteerd om je te verrassen.

Lees meer »

0,0 proeverij

bij de proeverij 0,0 dranken in combinatie met spijs zul je ontdekken dat deze ervaring net zo bevredigend kan zijn als een traditionele alcoholische proeverij, Deze unieke en verfrissende proeverij is speciaal ontworpen voor fijnproevers die willen genieten van heerlijke smaken. Je zult versteld staan van de verscheidenheid aan non-alcoholische dranken die er tegenwoordig op de markt zijn - van sappen en smoothies tot gefermenteerde thee en mocktails - en je zult leren hoe deze dranken perfect kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten gerechten.

Lees meer »

Combinatie van wijnen en 0,0 dranken proeverij

Ben je op zoek naar een unieke en leuke manier om een babyshower of een ander feestelijk evenement te vieren? Of wil je gewoon een keer iets anders dan de standaard alcoholische drankjes en hapjes? Dan is onze proeverij van combinaties van wijnen en 0,0 dranken gecombineerd met spijs de perfecte oplossing.

Lees meer »