Samen delen wij, Frank en Maartje, de overtuiging dat koken niet alleen een gezellige activiteit is, maar dat het tevens mensen verbindt. Terwijl Frank  met een glaasje tegen het keukenblok leunde en Maartje heerlijke aroma's door de keuken liet dansen, ontstonden de eerste ideeën voor Wijnkeuken (2020). Ons verhaal stopte daar niet. Een aantal jaar later, nadat Maartje na de geboorte van onze zoon in coma belandde, beseften we dat vrijheid iets is wat je hebt maar ook afgenomen kan worden. Het gevoel van vrij zijn bleek niet zo vanzelfsprekend. Dit inspireerde ons om Vrijekeuken (2023) op te richten, dat naast Wijnkeuken (2020) is ontstaan. Vrij staat dus niet alleen voor alcoholvrij, maar ook voor je vrij voelen.

 

Maartje’s voorliefde voor koken en onze gezamenlijke liefde voor de culinaire tak hebben tot de geboorte van Wijnkeuken en dus later ook van Vrijekeuken geleid. de dranken die wij inkopen of zelf maken, zijn niet in Nederlandse supermarkt verkrijgbaar. Hierdoor kun je jouw gasten bijzondere drankjes laten proeven en natuurlijk zelf ook genieten.  Wijnkeuken biedt een breed scala wijnen en Vrijekeuken een breed scala non-alcoholische dranken. Te vinden in onze webshopDaarnaast geven we verschillende workshops en proeverijen om jouw culinaire beleving compleet te maken. Neem gemakkelijk contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden. 

 

De dranken passen altijd bij verschillende gerechtjes: van zoet tot pittig. De combinaties worden zorgvuldig onderzocht en geproefd, zodat de (non)alcoholische dranken altijd perfect in balans zijn met de gerechten die wij serveren.  Door onze passie voor koken te combineren met onze liefde voor bijzondere dranken,, hopen wij jouw avond compleet te maken met een onvergetelijke culinaire ervaring.

 

Door unieke dranken en heerlijke gerechten aan te bieden, verspreiden wij niet alleen geluk en beleving. We steunen daarmee ook het goede doel 'Goeie Hoop'. 

 

✶◌☽ Samen genieten, zorg dragen en verbinden ✶◌☽