Rode biet cups met Anura Pinot Gris

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 17:23

Rode biet cups

Veggie cups van Pidy zijn klaar voor gebruik. Perfect geschikt voor koude recepten en het geeft een kleurrijke presentatie. Ook heeft het een delicieuze groentesmaak. 

Ingrediënten voor de vulling

300 gr roomkaas

250 ml slagroom

60 gr suiker

250 gr abrikozenjam

Bieslook

Peper

Zo maak je het

1: Voor de roomkaas vulling klop je de roomkaas, slagroom en suiker met een mixer. De vulling is klaar als deze lekker luchtig maar ook stevig is geworden. Zet het even in de koelkast om op te stijven.

2: Voeg een dun laagje abrikozenjam onderin de cup toe. 

3: Vul de cups daarna met roomkaas.

4: Bestrooi met bieslook en peper. 

Serveer met Anura Pinot Gris 2018

Deze Japanse, oud Valeria rode bordjes en vintage wijnglas zijn via wijnkeuken te bestellen. Ook is de combinatie zoals op de deze foto weergegeven als set verkrijgbaar.


«   »