Rode biet cups
Veggie cups van Pidy zijn klaar voor gebruik. Perfect geschikt voor koude recepten en het geeft een kleurrijke presentatie. Ook heeft het een delicieuze groentesmaak.
Ingrediënten voor de vulling
300 gr roomkaas
250 ml slagroom
60 gr suiker
250 gr abrikozenjam
Bieslook
Peper
Zo maak je het
1: Voor de roomkaas vulling klop je de roomkaas, slagroom en suiker met een mixer. De vulling is klaar als deze lekker luchtig maar ook stevig is geworden. Zet het even in de koelkast om op te stijven.
2: Voeg een dun laagje abrikozenjam onderin de cup toe.
3: Vul de cups daarna met roomkaas.
4: Bestrooi met bieslook en peper.
Serveer met Anura Pinot Gris 2018.
Deze Japanse, oud Valeria rode bordjes en vintage wijnglas zijn via wijnkeuken te bestellen. Ook is de combinatie zoals op de deze foto weergegeven als set verkrijgbaar.