Lamsstoofschotel met Anura Malbec 2017 Reserve
Dit recept wordt iets anders beschreven dan eerdere recepten op de website. Om te voorkomen dat de pagina heel lang wordt, staat bij ‘’wat je nodig hebt’’ soms ook wat je met het product moet doen.
Kook Praat
Op deze pagina vind je steeds nieuwe tips, ideeën en recepten. Door vaak naar onze website te surfen ontdek je dus keer op keer iets nieuws!
26 okt. 2020 17:09
Dit recept wordt iets anders beschreven dan eerdere recepten op de website. Om te voorkomen dat de pagina heel lang wordt, staat bij ‘’wat je nodig hebt’’ soms ook wat je met het product moet doen.
23 okt. 2020 16:15
Wat heb je nodig:
23 okt. 2020 15:15
Wat heb je nodig:
6 aug. 2020 17:59
Stap 1: Meng de ketjap, uienpoeder, sambal, gember poeder, knoflookpoeder en paprikapoeder in een schaal. Dit samen wordt de vleesmarinade.
29 jul. 2020 17:23
Veggie cups van Pidy zijn klaar voor gebruik. Perfect geschikt voor koude recepten en het geeft een kleurrijke presentatie. Ook heeft het een delicieuze groentesmaak.
28 jul. 2020 10:41
Door verschillende gerechtjes bij deze rosé te proeven ontdek je snel hoe verschillend de rosé kan smaken. Proef bewust. Neem een hapje van een van de pancakes en neem daarna een slok rosé. Neem wat water en een droog stukje cracker om te neutraliseren. Herhalen maar! Bij de banaan pancake zal de rosé zuurder smaken dan bij de pancake met ei. De combinatie zalm pancake en Anura rosé was wat ons betreft de beste smaak beleving.
24 jul. 2020 21:44
Soms werkt wijnkeuken samen met foodbloggers en of eenmanszaken. Wijnkeuken deelt dan recepten van andere mensen op wijnkeuken.nl. Dit zijn recepten die bij een van onze wijnen passen. Bij deze recepten wordt de bedenker ervan uiteraard vermeld in het bericht.
13 jul. 2020 20:29
Een lekker hapje bij Anura Chardonnay 2019
27 jun. 2020 10:57
De smaak van één zelfde fles wijn kan zeer wisselend zijn. Het ligt er namelijk aan wat bij de wijn gegeten wordt. Proef je favoriete witte wijn na een schijf citroen en na een plakje banaan. Na het schijfje citroen smaakt de wijn vele malen zoeter dan na het plakje banaan. Wat bij wijn gegeten wordt zorgt dus voor smaakverandering en smaakbeleving. Deze beleving moet terugkomen in de wijn.
27 jun. 2020 10:50
Voor het perfect combineren van wijn, spijs en kruiden wordt de dominante factor van het gerecht bepaald. Dat is niet vanzelfsprekend het vlees, de vis of de pasta. In het smaakprofiel spelen kooktechniek, saus, kruiden een net zo belangrijke rol. Ze nemen zelfs soms het heft in eigen handen. De meest dominante stuurt de troepen aan.